Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande smältvatten

<
gräset
avslägset och gömt under en meter snö
gnagare vispar runt
porlande smältvatten
under alla broar i Madison County
typ
en annan tid och plats
tidrum
omgärdad av närvaro
världen är bra liten
det som är, det är
just nu
när maskar borrar sig djupare ner i jorden
bort från tjäle och kyla
eller borrar förresten, gör de verkligen det?
i Madison County också?
på sommaren kryper de fram
ålar sig
slingrar, hasar, släpar, vrider
krumbuktar sig
mot asfalten när det regnar
där vill jag inte ligga
inte ens med dig,
eller kanske med dig men
inte med någon annan
med maskarna och gnagarna
på gräset i Madison ”fucking” County
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2013-06-03 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP