Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring

<
sanden ligger i drivor över Sahara
tomrummet mellan alla korniga mineraler
håller samman en öken
sanden lever sitt liv
byter plats och minglar med
passadvinden
intigheten mellan vind och sandens korn
inte ens tanken tränger genom
torkan sätter sina spår
av längtan växer fantasins oaser
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2013-06-03 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP