Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur släpper man taget om lycka?

Det är svårt att släcka hoppet om att en ska bli två igen. Även om man blev lämnad ensam med en tomhet och förtvivlan som räcker för en livstid så vill man aldrig sluta hoppas. Det gör ont att fortfarande se bilderna av framtiden tillsammans, men ändå fortsätter huvudet att producera dom konstant. Hur släcker man törsten av uppskattning från en person? Hur fångar man fjärilarna i magen och släpper dom fria i sommarvinden? Hur slutar man älska någon som man inte vill sluta älska? Hur kan man glömma och gömma en känsla som brukade få ens värld att totalt vrida sig av välbehag och lycka? Jag vågar inte ens tänka tanken på ett liv utan dom där bruna ögonen som får mig ur balans. Jag kryper ner i sängen och ser den tomma sidan som du brukade fylla. Hur kan någon annan någonsin fylla den i ditt ställe? Hur släpper man taget? Snälla kom hem igen, mina tårar tar snart slut och jag är rädd för att en annan kärlek snart kommer klä din själ. Jag är rädd för att en ny hand snart kommer greppa din. Snälla älska mig igen. Jag behöver dig.




Fri vers av millionflame
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-03 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så stark text. Så mycket smärta. Lång applåd som om det kunde lindra, men jag gör det ändå.
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame