Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna i datorn. Dagrömmar från högstadielektioner.


Skolbänkspoesi

Jag raderar alla ovälkomna själar. Nu är vi ensamma i klassrummet. Du reser dig från din plats vid bordet och drar dig åt mitt håll. Jag känner hur dina ögon vidrör mig med största försiktighet, som om jag vore gjord av glas och kunde krossas när som helst under din blick. Dina händer rör sig över mina skulderblad, masserar mina rodnande vingar och söker sig uppåt, mot mitt hårfäste. Jag ser framför mig hur du låter dina läppar smaka mitt kött, andas min värme och mitt blod. Dina fingertoppar vandrar långsamt uppför min hals, lyfter min haka. I din närhet sluter jag mina ögonlock och känner rhytmen av vår skenande puls. Hjärtat rusar. Golvet skakar. Taket börjar vittra sönder ovanför oss men vi märker inget. Dina händer formar mitt ansikte och jag blir perfekt. Själarna kolliderar. Vi sys ihop av våta silkestrådar.




Fri vers (Prosapoesi) av Bernhardina
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-03 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen