Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

<
bland clownfiskar och hajar i Australien
led jag av en svårare lappsjuka än i Pajala
där lavskrikan såg mig
och såg ut att förstå
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-04 06:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
är man ung blir man vrickad av ensamhet. i längden är det inget man saknar. folk är onda.
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP