Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandemiskt



en tjocknackig yxa glänser
slät och blank
som nylagd asfalt
svart eller vitt
är det aldrig
vi föds som människor
och växer upp till varumärken
som skall vårdas
experter och tyckare
ovårdade varumärken glöms bort
entreprenörssjukan drabbar människor
som inte orkar




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-04 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP