Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ljuger vi för?

 

 

"Även om det finns stora problem
så måste vi hålla ihop utåt!
Vi får inte på några villkor visa
att allt inte är som det ska!"

 

Frustrationens tårar rinner
nerför mina kinder.

Vad ska jag göra?

Ska jag säga ifrån
och riskera att förlora,
eller hålla god min 
och ändå göra mitt bästa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...för de oskyldigas skull?

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-06-04 17:59



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

naket otroligt bra
2013-06-10

  Linda CH VIP
Du skriver ur hjärtat om ett svårt val.
2013-06-10

  Maj-Lis VIP
Alltid svårt att välja

2013-06-10

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-06-10

  ULJO
Bra tema på denna text, igenkännde för många. Men följ ditt hjärta, det är nog det bästa.
2013-06-08

  anits VIP
Bed om vägledning och
följ det som hjärtat säger

2013-06-07

  Siggesdotter
Var ärlig mot dig själv men ha inte brått i ditt/era beslut. Finns det ett sätt att "mötas" - prova det först! Alla har vi gått igenom eller går igenom svåra val - var inte rädd, snart ser du en lösning och ljuset ska bryta fram! KRAMAR!
2013-06-06

  Olof Lagerhorn VIP
Det första alternativet är det bästa.
2013-06-05

    ej medlem längre
Följ hjärtat och magkänslan!
2013-06-05

  SatansSon VIP
svårbregripliog för att vara en dikt av dkig. men bra!
2013-06-05

  Stefan Albrektsson
Ja, det är ett märkligt beteende detta att försöka dölja brister och svagheter och "hålla god min" - det är ett gift som dödar sakta inifrån eller som en gammal gympapåse med blöt handduk i som göms i en garderob för länge - det luktar snart...
2013-06-05

  Bibbi VIP
Gud leder dem som går bedjande fram. Jer.31:9
2013-06-05

    ej medlem längre
Bed om vägledning!
2013-06-05

  Lars Hedlin
JA vad säger dit hjärta och din själ? Agera efter det du tror är rätt för just dig och dina närmaste..kram
2013-06-05

  Angel of love
Så svåra val, man måste känna i hjärtat! Fast i bland hjälper inte det heller :/
2013-06-04

  Rise Little One
livets dilemma känns det som...
2013-06-04

    ej medlem längre
Så svårt...när inget alternativ känns rätt.
2013-06-04

    ej medlem längre
Bra skrivet om val som inte är val - utan tvång.
2013-06-04

  Marianne Räf
Känner igen dilemmat.
Nästan som en beslutsfobi.
2013-06-04

    ej medlem längre
Det viktigaste är att vara sann mot sig själv. Att kunna se sig själv i ögonen och kunna gå vidare.
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP