Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Like first fires

Håret åt alla håll
passande nog
klippte lite
mer än det var

sopborsten fastnade
fast med sin klo

fort fick medhåll
ja många människor
de har sin egna uppfattning
om sig själva
kallar sig saker
fåordiga utan att behöva
vara fåordiga som så

Jag är halvt skadad
svarar på mångt och mycket
om inte annat
för att det är kul

måla upp dessa scenarion i mitt huvud och se om de är tillämpbara

jag tycker ändock
att du bubblar
vädrar gärna mer än

Konstiga bokstäver sammanflätade till ett ord

ändå så hörde jag.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-04 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos