Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa vid kuvös

snön föll
tunga nygräddade flingor
sakta
bäddade in tryggheten nedanför
skiljde ut oss
ängeln stod invid kuvösen
till toner av svårspelad förtröstan




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-05 08:39



Bookmark and Share


    jaybird
Kuvösen, det sakrala lilla rummet, där vi blir ståendes med de viktigaste frågorna. Gripande poesi. Om änglar vid vår sida.
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP