Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Derivat av en analog

Om jag inte skickat den
relativt nyligen igen
så vet du ändå lika självklart
som fotosyntes

vi är här
i bläckfiskens sfär
bubbeliblubb sa han
medan vi simmade
klippt och härdad
du vet tempererad

ingen som säger
vad vi

Om du är tung och känner
gungeligung ett steg innan nästa
det är inte som att de försöker pracka
på eller tvinga

nej nej

två gånger till och med ungefärligen som anat

så jag stack den i sidan inför hela ligan
planterade ett skruvstäd på en gammal stubbe
du får köra min bil mil efter mil efter mil efter mil efter mil efter mil




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos