Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


ett ögonblick

att för ett ögonblick
stanna upp
inför
se hela tillvaron
i en blomma
att i en skrovlig sten
se alltets storhet
fördjupning årtusendets tilltal
du jag allt
att för ett ögonblick
se hela din dansande gestalt
i dina ögon
att för en sekund
ta emot en framsträckt hand
huds beröring
lyssna till tystnadens
sköra mjuka röst
att för ett
ögonblick
höra gräset sjunga
för
ett ögonblick




Fri vers av walle dickson
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-05 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson