Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd i längden

En kvinna på en holme
saknade en riktig dolme.

Trött på män som kommer till korta,
flyttade hon till Mörbylånga.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-10 21:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul...och det är ganska trevligt i Mörbylånga...
2013-06-14

  Nina.H
Haha :))
2013-06-11

  Angel of love
Bra det, man måste bli nöjd!
2013-06-11

  Lars Hedlin
Den här var skoj! ;)
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck