Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du


en konstlad mur mellan begäret och dig
stannar vid en längtan
vill ha dig nära mig
ser dig genom förskönade minnesbilder

det blir aldrig så
jag fortsätter - igen och igen
själva mekaniken upphör att fungera

en del kommer aldrig finna enighet
förutom i fantasins varma och okritiska sköte
där förödelsen aldrig är ett alternativ




Fri vers (Fri form) av deanstanton
Läst 247 gånger
Publicerad 2013-06-06 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deanstanton
deanstanton