Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parksoffan

 

På en parksoffa
livet passerar revy.

Så stilla det kan vara
när andra stressar förbi.

Lugn i ditt sinne
inget dig berör.

Så skönt att här sitta
utan någon som  stör.




Fri vers av Piann VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-06-06 10:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Den här andas lugn och ro
fint skaldat
2013-06-13

    ej medlem längre
Tack för en underbar plats.
2013-06-10

  ULJO
Det andas fridfullhet över denna
2013-06-08

  Chawa VIP
Det andas fridfullhet i din underbara dikt!
2013-06-06

    ej medlem längre
du sprider en skön känsla med din text..
2013-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Lugnt och skönt...fin dikt...
2013-06-06

  Bibbi VIP
Känns igen.
2013-06-06

  Palett
Fina rader om en skön stund !
2013-06-06

  Rise Little One
Satt mig på en sådan soffan för en stund sen då kom en katt och en duva och de ville inspektera min matkorg ;)
2013-06-06

  aol
rogivande fin skaldat vännen,
2013-06-06

  Lars Hedlin
Härligt..att bara vara...
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP