Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDOLEN

hon kikar storögt på brorsan
beundrar
skrattar
hon beskyddar
hon hjälper
vill mata när han äter
hon förstår
han är störst på jorden
ljuset som leder hennes spår




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP