Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSAKNAD

jag, och många med mig, har försökt lyssna
samtala
se dig i dimman av ett andetag

Visa dig, snälla

avsaknaden av dina fotsteg
gör djupa röda sår
i våra hjärtan




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2013-06-07 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP