Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lämna

<
du log ditt vanliga leende
och nickade till tack
med blicken kvar i kalaset
gick du sakta bort från tryggheten
natten dolde dina spår
det stjärnindränkta himlavalvet
bäddade in dina sista andetag
du andades ut kalasluften
och lutade dig mot den gryende dagen
du ville nog få oss att förstå
att vi måste hålla varandra nära
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-07 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP