Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livets fest kommer av sig

<
solen går upp bakom puben
en ensam man stapplar mot det
försvinnande hoppet
kryssar
som om den nykläckta solen bränner
ryggen

blicken irrar
söker natten i det sista månljuset
nu är dagen nära

de ensamma flyr ner i sina hålor
gömmer sig i mörkret
värjer sig
till skydd mot besvikelse
och missad närhet
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-07 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP