Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

803 dagar

jag stod bara där
när du sprang bort från världen
utan att göra avtryck
i tillvaron
på stranden syns inga spår
sanden ligger slät och mätt
av vatten
som sköljer bort de tillfälliga
besökarnas fotavtryck
dina han aldrig ta form
innan tiden gick vidare
vad spelar det för roll
om vi inte älskar
när stranden fuktas
sanden värms
av vår passion
dansande
vibrerande
upphör vår manifestation
när vattnet kommer
drar vi oss tillbaka
tiden var allt för knapp




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2013-06-08 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP