Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTEN - Down Under

Barriärrev vid världens ände
en grovhuggen holme i gröna kläder
otrygg
osäker
havet fullt av hajar och maneter
skiljer mig från världen
där
vill jag inte vara
hemlängtan
utslängd på världens botten
omringad
utskrattad
rädslan för det ovana
bär otrygghetens ansikte




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-08 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP