Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibbi

Allas vår Bibbi, med omtanke så stor
kärleken från Gud i hennes varma hjärta bor
hon har omsorg om så många, närhelst det krävs
och med bönens hjälp gör hon så att alla bekymmer hävs

hon mobiliserar grupper i förbön för de som har bekymmer
för att hennes hjärta rymmer
så mycket omtänksamhet för sin nästa
för hon vill ju alltid sin nästas bästa

tack kära vän för att Du finns, för att Du är utsänd av den Störste
Den som också var den allra förste
och så var det också då Du föddes till jorden, just den dan
redan då ingick Du i Vår Herres plan

Vännen Ted




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-06-08 14:56



Bookmark and Share


  aol
en fin hylling till en en fin kvinna,
2013-06-29

    maija tuori

Jag håller med Dig Ted ! Bibbi är fantastiskt ,man kan saga att hon är våran !" Moder Teresa "
2013-06-24

  Eva Helene VIP
Vilken vacker hyllning! Gläder mig för hon är guld värd!
2013-06-11

  Alva Johnsson VIP

Jag vill också hylla vår Bibbi. Alltid ett uppmuntrande ord och förståelse.
Förståelse och omtanke. Tror Du är allas vår trygghet här. Kram
2013-06-10

  Bibbi VIP
Grattis till en ny placering!
2013-06-10

  Bibbi VIP
Oändligt tack för all överumplande och översvallande uppmuntran från så många!
2013-06-09

    ej medlem längre
Du föregick mig broder- att skriva om Bibbi- vår kära syster. Mycket fint skriver du om henne vars hjärta är milt och gott, flott!

2013-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vi är nog många som kan hålla med dej om detta när det gäller Bibbi...så fint skrivet...
2013-06-08

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-06-08

    ej medlem längre
Varm text om och till poeter.se's varmaste människa. Så fint //F
2013-06-08

  Bibbi VIP
Grattis till den snabba placeringen!
2013-06-08

  anits VIP
Underbart skrivet om en sådan fin vän
som Bibbi är
2013-06-08

  Rise Little One
Underbar hyllning till underbara Bibbi.
2013-06-08

    ej medlem längre
Så fint du har skrivit, det är hon väl värd.
2013-06-08

  Stefan Albrektsson
Tack Ted för en mycket fin hyllning till en fin kvinna - den alltid uppmuntrande härliga Bibbi! Jag sällar mig till hyllningskören och sjunger med i dina ord! Tack!!
2013-06-08

    ej medlem längre
Underbar text om en Fin människa!

Bokmärker!
2013-06-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Så fint du skriver! Jag vill vara med och hedra Bibbi.
Kram!
ML
2013-06-08

  Bibbi VIP
Bokmärker givetvis.
2013-06-08

  Bibbi VIP
Du gör mig obeskrivligt glad genom denna text Ted. Mer än jag kan uttrycka i ord.

Hjärtinnerligt och varmt tack för de goda och uppmuntrande orden som bereder mig en sådan stor glädje idag.

Var rikligen välsignad med den aronitiska välsignelsen i 4 Mos.6:24-26!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP