Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar

 

I varma händer vilar jag
öppen som en nyutslagen ros.

I väntan på  förening
där din kropp möter min.

I samklang rider vi sakta
över lugna dyningar.

I våra hjärtan dansar
pulsen våra slag.

I stormen som tilltar
håller jag hårt i dig.

I nuet vill jag skrika
men du tystar mig
med en hungrig mun.




Fri vers av Piann VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-08 20:41



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Vackert beskrivet
2023-08-11

  aol
så skön,
2013-08-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
underskön
2013-07-06

  anits VIP
Vackert, ömt och kärleksfullt
2013-06-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-06-10

    ej medlem längre
helt underbar..
2013-06-09

  Lars Hedlin
Sensuellt och vackert ;)
2013-06-09

    ej medlem längre
Underbart ömsinta och sinnliga ord.
2013-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och sensuellt...mycket fint...
2013-06-08

  ULJO
KÄRLEK
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP