Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axis Mundi - världsträd

nyårsafton

eken spretar med knotiga grenar
trevar bland stjärnorna
i vinterhimlen

I mörkret står alla kommande år
väntar
stafettpinnar av knotig ek
utväxlas
mellan 24.00 och 00.00
är det ingen som ser fram emot det som var



lyssnar ingen till förflutenheten
de år som tillryggalagts
Blir knotiga utväxter
i livets och tidens grenverk




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2013-06-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP