Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio år bakåt



Tänker mig tillbaka
ungefär trettio år


Står och pratar med min pappa
(han är borta nu)

Får en sedel i papper, fem kronor
(de är borta, nu finns bara mynt)

Tar min cykel och åker till Johns lilla affär och köper godis
(John är borta...affären är borta...ja cykeln med)

Åker hemåt på E4:an som då gick rakt genom samhället
(den är borta, flyttad utanför byn)

Möter min granne och skolkamrat på vägen hem
(han är borta nu)

Väl hemma möts jag av vår glada hund som tigger godis
(även han är borta nu)



Men minnena finns kvar hos mig




Övriga genrer av Therés
Läst 865 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-02 02:40



Bookmark and Share


    NoMi F
Det här är en glad text en texkt
som gör mig glad
Fint skrivet
2006-03-03

  galjonsfigur
vackert. dock gillar jag inte sista parantesen, enligt mig blir det för mycket upprepning.. kanske formulera på nåt annat sätt? fast iofs, upprepningarna är ju en del av dikten. men dom blir lite många.
tycker om dikten.. minnen är en fina saker som man ska ta tillvara på. :)
2006-03-02

  K*
fint om tillbakablickar
2006-03-02

  Daniel_78 VIP
blir-glad-att-läsa text... vackert
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!