Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man älskar någon enormt mycket, men vet att det antagligen inte kommer fungera...


Jag finns här



När vägen den delar sig och du inte vet vart du ska gå
När du inte vet vad du känner för
eller vart du ska stå


När du är förvirrad, rädd och ledsen på samma gång
När du inte vet om du ska gråta
eller brista ut i sång


När allt är så svårt och du vet inte vad du vill
När tiden går för fort
Medan du står helt still


Då vill jag att du ska veta,
att jag finns här hos dig
Även om vägen verkar svår
så kommer allt att ordna sig


För jag finns där
och håller din hand
Jag finns där
när du inte längre hittar land


Jag älskar dig
och kommer alltid att göra
oavsett vad som händer
och vilka vägar du väljer att köra




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 377 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-09 13:50



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt fint skrivet och väldigt berörande!
2013-07-23

  Nina.H
Så kärleksfullt och vackert!
Mycket fint skrivet!
2013-06-10

    Niclasdotter
Åh, vilket sött verk.
2013-06-09

    ej medlem längre
Berörande..fint skrivet !!!
2013-06-09

    Tollwut
Fint formulerat..
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz