Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstexpressen

hösten är i byn
den kom med Stockholmståget kl:10
hela förmiddagen snodde den runt
pyntade
klädde
la höst i trädgårdar och hagar
stinsen stod på spåret
visslade och skrek
nästa avgång!!
nu ska skolbarnen på höstutflykt
katten flyttar hem igen
sofflocket får vila
och jag får räfsa löv




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2013-06-09 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP