Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marley & jag

Bob Marley sköt sheriffen
men jag sköt vice sheriffen

det var en kall vinternatt
utanför min bubbla låg Rockneby
ett tyst kaos (likt Ginnungagap)

en gata
två män
ett skott

en blodlös kamp på liv och död
oddsen var ojämna
jag var oövervinnelig
det var 1980-tal

jag drog
jag sköt
och vice-sheriffen försvann
i ett datorspel till en VIC-64




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-09 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP