Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlad (3 av 3)

vill bara bort
från den fräna doften
av desinfektionsmedel,
låsta dörrar och
fasta möbler

vill inte äta och sova
under bevakning
hatar alla mediciner och
tröjor med för långa
ärmar

men därute finns
så mycket som är vasst
för själen

påstår de




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-09 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Grymt bra skriven ..
2013-10-10

  Lars Thun (tid. lapema)
Tack så mycket.
2013-07-09

  aol
ruggigt bra skriftat fine poetvän,
2013-06-25

    ej medlem längre
"men därute finns
så mycket som är vasst
för själen

påstår de"
Mycket bra - med skrämseleffekt.
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)