Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragare


det har varit samtal
som idag fick sluta med en punkt
en historia som gick i graven
och ett liv som föddes pånytt

när jag tar kliven fram
är gatorna fulla av energi
och jag är inte ensam längre
någon stackare ler in
i mina ögon
utan att veta
att jag just dödat en själ

det har varit samtal
som i dag fick sluta i panik
en stöt genom trasiga tankar
bär jag mig alltid dumt åt

och genom skyltfönstret
ser jag en naken skyltdocka
mina ögon tåras
utan att veta egentligen
varför

 

när jag kommer hem
skriver jag om kärlek
till toner som förför
nynnar fram smekningar
med en röst som går i moll
blöder mina ord
doppade i melankoli



sen saknar dig
som vanligt




Fri vers av Laijza
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang