Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där bakom

Bakom mitt leende finns någonting som ingen ser
Där bakom gömmer sig rädslan när munnen inte ler

Bakom mina ögon finns något som ingen ser
Där bakom gömmer sig fruktan och så mycket mer

Bakom min bröstkorg finns något som ingen hör
Ett skadat hjärta som lagas bör

Bakom allt yttre gömmer sig något som skrämmer mig så
Där gömmer sig rädslan att förlora oss två




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-10 00:22



Bookmark and Share


    Tollwut
Bra!
2013-06-10

  Nina.H
En mycket fin dikt skriven
med hjärta och känsla..
med vackra rim dessutom!
Berörande fint!
2013-06-10

  ULJO
Ångest och förtvivlan ryms i dina ord, bra skriftat
2013-06-10

  Marianne Räf
Rädslor och ångest och
depressioner är något
man måste ta sig ur.
Men det kan vara bra
att ha haft sådana
upplevelser; man
härdas så och blir
starkare, - sedan.
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz