Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkaninfluensa - Eyjafjallajökul

<
en isländsk vulkan vaknade nyss
fräste, hostade,
spydde rök och aska

fågelinfluensan
slog till
vid
kärnkraftverket i Oskarshamn
året innan
hemvärnet var där
och vakade
bevakade
flera fåglar dog
några av influensan

vulkaninfluensan bröt ut
nyss
Europas flygtrafik är nästan död
nu flyger
bara fåglar
som hemvärnet räddade
i fjol
mot nästa influensa
>




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-10 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP