Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om dig

 

Stilla flyter drömmen
den om dig.

Sakta svävande
så som drömmar är.

Vill ha dig nära
här bredvid.

Du når mig ej

Inte ens i
drömmens land.

Var vi så långt
ifrån varandra.

Innan drömmen
ens fanns.

Var det bara


ett

luftslott ....

en chimär

att vi båda fanns.

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-06-10 11:52



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackert och
vemodigt
2014-01-26

    Nicklas VIP
Väldigt vackert.

Hoppas innerligt att drömmen blir mer, än bara en dröm.
2013-06-15

  anits VIP
Vemodsvackert
2013-06-13

  Bibbi VIP
Tanken känns igen.
2013-06-12

  Anya VIP
Jaa en del är så långt borta så de finns inte ens i drömmen. Bra fångar här.
2013-06-11

    ej medlem längre
Ord som förmedlar stor känsla av vemod och längtan.
2013-06-10

  Rise Little One
Drömmar är alltid underbara, oavsett om de kan bli verkliga eller inte ...
2013-06-10

  Lars Hedlin
VAckert och sorgset samtidigt
2013-06-10

  Maj-Lis VIP
Vemodig och vacker
2013-06-10

  Nina.H
Så vackert och längtansfullt
med stänk av vemod..
2013-06-10

  Chawa VIP
Att inte ens få lov att mötas i drömmen.... Berörande vemodsvacker dikt...
2013-06-10

    ej medlem längre
vacker dikt med någon slags ouppnåelig längtan..
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP