Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUDET AV EN UKULELE


bortom ljudet från en ukulele skymtar
noter på ett ställ
där ryms livets vibrationer
i publiken sitter månen
toner omfamnar

jantelagen

har greppat om din nacke
kramar ditt liv
passerar revy för dina ögon
kan inte se

livets vibrationer

bortom ljudet av en ukulele
får stående ovationer

livet

en ny början och en mening
det får livets vibrationer
att fylla stan med hånfullt skratt och
spejande lakejer
förmedla ljud från ukulele

att glömma andas är
att glömma bry sig

om första strängens vibrationer
kan kasta ljus mot skygga skuggor
i en stad där alla fryser
behövs
gemensam sång till ukulele
till solens uppgång
vibrerar vår natt




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2013-06-10 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP