Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHILD WAR

Barnens små fötter
svarta av sot och röda av blod
Barnen, de som flyr över glassplitter

De andra barnen följer efter,
med stora vapen i sina små händer

Tvingade av ledare - mäktiga män som styr
De som tvingas ta till flykten har fel -
fel tro och fel religion

Måste förintas




Fri vers (Fri form) av MissManic
Läst 332 gånger
Publicerad 2013-06-10 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic