Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktkampen

Makten, den förbannade makten
Sparka på de som ligger ner
Hjälp de som är på topp

Valet Ni gjort, valet om landet Sverige
Det är vi sjuka som förlorar
De rika vinner

Jag faller och du spottar,
sparkar och hånar mig.

Valet - det förbannade valet




Fri vers (Fri form) av MissManic
Läst 397 gånger
Publicerad 2013-06-10 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic