Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonblicket allt blev till.

Vinden leker med löven,
Och jag njuter av deras musik.
Det är en vacker dag.
Himlens blåa färg lyser klar
Och jag funderar över
Hur allt gick till.

Jag undrar hur det såg ut,
När han målade himlen
Och formade vår jord.
Valde han noga,
Lövens form?




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 656 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-10 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten