Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En text som föddes ur en irländsk folkmelodi, Inisheere, som vi skulle spela på barnbarnets dop. Att möta ett litet barns blick är magi, det väcker värme och hopp!


Nils dopvisa

Du vilar tryggt,
möter min blick,
din lilla hand
griper mitt hår.
Ett ögonblick
står tiden still,
en helig stund,
och den är vår.

En stund då tiden inte finns,
en evighet
som strålar över oss här.
Skänker värme,
väcker hopp,
mitt lilla barn,
du är mig så kär




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eva Kellett VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP