Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonkiosken

Den är borta nu
telefonkiosken
den stod utanför gamla BB i Rockneby

vi busringde där när vi var små
en blå kur med grön apparat
den hade fingerskiva som man slog numret med
i mitten av skivan satt en SOS-knapp
90 000

vi ringde många nummer på bus
ibland till "heliga Märta" i Värnamo

kanske bad hon Gud om telefonkioskens borttagande!?




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-06-11 07:10



Bookmark and Share


  kråkan VIP
kanske de:) sött!
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP