Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idyll

semestergas
grovsnus och jackad kolv
moppen är egentligen en 'tjejmoppe'
en Mustang Mamba
men den gör femtio blås i medvind
och så har den en Zündappmotor

gatlysen tänds
nu ska vi ut och 'börna'
moppesmatter och blårök bäddar in sommarnatten




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP