Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En magisk morgon

Med ansiktet vänt mot den uppåtgående solen
och med vindens svalka silande mellan mina fingrar,
sträckte jag händerna högt upp mot himlen
och borrade ner tårna djupt i strandens fuktiga sand.
För en stund kändes allt nära och fullkomligt,
som en magisk treenighet.




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-11 10:45



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Tack Senta och ni andra för era fina kommentarer! Ja, det finns verkligen stunder som känns lite för mer än de vanliga. Kram.
2014-12-28

    ej medlem längre
Fin naturkänsla!
2014-12-28

  Ljusletaren
Ljuvlig känsla!
/kram
2014-01-21

  Ljusletaren
Dina ord känns igen och tack för din fina beskrivning av när man är ett med allt/ kram
2013-06-11

  Angel of love
Låter som en fantastisk morgon.
2013-06-11

  Madeleine Richter
Det är sådana stunder som är fullkomliga. Jag vet. Kanske är det tänkt att vi ska vara lyckliga lite oftare. I samklang med naturen.
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder