Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser

I sommar är jag vandrande, som minna förfäder.
Färdas från plats till plats.

En sommar för mig, och mina tankar.
Jag tänker mycket!

3 månader att känna, och ventilera.
Jag känner mycket!

Mitt hjärta något brustet, från året som gått.
Funderar på om det funkar med tejp?
Med en stadig rulle tejp, brukar jag kunna lösa det mesta!
Men inte ens i pyramiders gravar, skulle tejp lösa ett brustet hjärta.




Fri vers av James Gija Bollea
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-11 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea