Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET STÅR EN MAN I MIN SPEGEl

han är där,
jag har sett honom flera gånger

han verkar inte göra så mycket
han står bara där
ofta tittar han på mig
med hånfull, överlägsen blick


Jag har försökt ta kontakt,
ta första steget
och tala med honom
fråga vem han är och om någon saknar honom
men han ser bara sorgtyngd
och egenskapslös ut

Det är lite otäckt faktiskt...
Är han kvar imorgon
Krossar jag glaset
och bär ut kroppsdelarna
till glasiglon vid återvinningen




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 22:06



Bookmark and Share


  kråkan VIP
jobbigt det där:) jäkla konstigt folk som förföljer en:)
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP