Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts klockduende

När regnet föll
var det sedan länge för sent
för åskan
att ändra sig

och slå ut i full blom
på en måndag kl:....
stannde när åskan gick




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP