Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antropocen I

moder jord är en kropp
en himlakropp i femininum
mänskligheten är en del av kroppen
jordens medvetande
självkänslan och självkännedomen
brister
medvetandet tror sig vara förmer än kroppen




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-12 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP