Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsar själ

 

Fönstret står på glänt, den skira gardinen leker försiktigt i solen. Ännu lever minnet av dina händer på min hud, din själ i mej. Det var ett helt annat liv känns det som, kärleken var lika intensiv och flyktig som vi var, den gick inte att fånga eller rädda. Jag vill minnas, men den sommaren blir alltmer drömlik och tynar sakta bort och snart ska den falla i glömska. Så står jag åter ensam kvar här, vid horisonten till det liv vars spillror och flisor jag nu samlar i ännu ett tafatt försök att återskapa den jag en gång var.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 586 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2013-06-12 16:03



Bookmark and Share


  J-M
Du var en sådan fin poet med ett alldeles speciellt och varsamt bruk med orden. Som här.

Älskade, vackra, man och människa, vän, du. Jag saknar dig och tänker om dig varje dag. Störst av allt är kärlek och min kärlek innehar du för alltid där i din himmel älskade du. Jag bär med mig dig inom min själ och mitt hjärta varje dag.
2017-07-23

  Lena Själsöga Keijser
du
vackra själ
lever i så många hjärtan i kärlek
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson