Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duende

Balanserar på gränsen
till skymningen gryr
ansikten som aldrig blev av
uttrycker
duende




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-12 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovanlig tanke,
men god lyrik
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP