Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2013


Guldhjärta



Du,

älskling, 

omfamnade mig

i dina blåskyar 

i ditt skratt och i din gråt.



Du,

älskling,

smekte mig 

och lade mig tillrätta  

när allt bara var fullständigt fel.



Du, 

älskling,  

lockade mig in

ljusade mitt mörker 

med ditt underbaraste guldhjärta.



Du,

älskling, 

talar ännu till mig

fast "vi" inte finns längre

för med dig hette jag: älskling.




Fri vers av Arowana
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-13 13:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja en som ljusar ens mörker vore inte dumt att ha!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana