Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i gapet

när kyrkans klockor ringer
dansar luften genom byn
slår kullerbyttor över gator och gränder
väcker döda
spräcker bubblan
tystnaden faller samman
manar bygdens får
kyrkoherden bugar vid porten
de tappra fåren kryper in i gapet
Tegnérladans käftar biter ihop




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP