Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vi var tänkta

Det blev inte som du tänkt dig

det blir ju sällan det
när man

tänker

du som jag
blir
aldrig hel igen

något gult togs ifrån

oss

allt det svarta
är en dålig ersättning men
det får duga

vi får duga
tillsammans

även om det inte blir som vi
tänkt
oss




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-06-13 12:07



Bookmark and Share


  kråkan VIP
nee.. blir d ju aldrig.. det gula.. va är d?:)
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP