Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

under alla skal av hud och färger
gömd i skrymslen som hemligheter
finns en varelse som tryggt och varmt
skyddas från allt som vill förändra
på riktigt och nära till tårar
öppen och orörd
det är du för längesen




Fri vers (Fri form) av Hannah Norman
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-13 18:53



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
Vackert! Kram
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman